oplossingsgerichte therapie

Als het probleem dat je hebt zorgt voor lichamelijke of geestelijke klachten, dan bestaat de mogelijkheid om je zorgverzekeraar in te schakelen. 

Net als bij coaching werk ik oplossingsgericht, wat wil zeggen dat we kijken naar wat je belemmert, wat je daarvoor in de plaats wil, welke rol je daar zelf in kan spelen en welke stappen gaan leiden tot de door jou gewenste nieuwe situatie.

Vaak spelen er problemen met je werk, de opvoeding, je relatie of een combinatie van die factoren. Burnout klachten zijn een bekend voorbeeld van de invloed die problemen kunnen hebben op je gestel.

Met oplossingsgerichte therapie komt er een belangrijk doel bij, namelijk je lichamelijke en/of geestelijke gezondheid hervinden. terug

 

vergoedingen

registertherapeut

Pauline Kolsteeg is lid van de NBOT: de Nederlandse Beroepsvereniging voor Oplossingsgerichte Therapeuten.

de oploscoach staat geregistreerd bij Vektis als oplossingsgericht therapeut.

AGB-code: 90.058977

Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat er een mogelijkheid voor vergoeding. Echter: nog niet alle zorgverzekeraars vergoeden de consulten van oplossingsgerichte therapeuten.

Neem daarom eerst contact op met je zorgverzekeraar. Als die de vergoeding op zich neemt, vraag dan een verwijsbrief van je huisarts.